Képzések

HACCP rendszergazda – képzés

Ajánljuk azoknak, akik:

  • most tervezik a HACCP rendszer bevezetését,
  • már működtetik az élelmiszer-biztonsági rendszerüket, de hatékonyabbá kívánják tenni,
  • vagy a HACCP felkészültségről regisztrált “Tanúsítványt” szeretnének.

 

Társadalmi partnerképzés

A képzés célja, hogy a résztvevő képessé váljon arra, hogy érzékenyítse, valamint kölcsönös előnyök alapján együttműködés megteremtésére ösztönözze a hálózat tagjait a fenntartható működés megteremtése érdekében.

Munkáltatók képzése

Cél, hogy a munkaadót képviselő résztvevő érzékennyé váljon a családbarát vállalati kultúra és működés kezdeményezésére, és megteremtésére a bemutatott szemlélet és átadott eszközök által.

Hatékony munkavégzés a NőKözPontokban

A képzés elvégzése után a résztvevők rendelkezzenek azokkal a képességekkel és ismeretekkel, amelyekkel működtetik a Nő-Köz-Pontokat, támogathatják a nők foglalkoztathatóságát, munkaerőpiaci reintegrációját, megvalósíthatják az együttműködést szakmai partnereikkel. 

Háztartásgazdaságtan és egészséges táplálkozás alapjai

A képzés célja, hogy a résztvevők hatékony spórolási és pénzkezelési technikákat sajátítsanak el, megtanulják a különböző hitelkonstrukciók előnyeit, veszélyeit felismerni, s a családi költségvetésnek megfelelően felelős pénzügyi döntést hozni. 

Családi közösség és lelki egészség fejlesztése

A képzés célja, hogy a résztvevők felismerjék a családon belüli konfliktus jellemzőit, kialakulásuk okait, megtanulják azokat konstruktív módon kezelni családtagjaik bevonásával. 

Munka és magánélet összehangolása

A képzés célja, hogy a résztvevő önismerete, kommunikációs készsége fejlődjön, asszertívabbá váljanak kommunikációjukban, illetve konstruktívabban tudjanak megoldani konfliktushelyzeteket.

Munkaerőpiaci reintegrációs képzés

(szórólapon Munkába állást támogató képzésként szerepel)
A képzés lényege, hogy a résztvevők megismerjék az offline és online álláskeresési technikákat: hogyan kell az interneten a végzettségüknek/tapasztalataiknak megfelelő állást keresni, milyen megbízható online álláskeresési platformok léteznek.

Képzési adatok

A Képző intézmény engedélyezési száma:
E-001854/2018
Képzési ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje:
Hétfő:
  900 - 1700
Kedd:
1400 - 1800
Szerda:
1400 - 1500
Csütörtök:
1400 - 1800
Péntek:
Zárva
Hétvégén:
Zárva
Elérhetőségeinkhez kattintson ide!

Hírlevél feliratkozás

Az adatkezelési tájékoztatót
megismertem, elfogadom.
Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez. Az oldal használatával, ön beleegyezik ezek használatába!
Adatkezelési tájékoztatónkhoz kattintson ide!